Monday, 25 August 2014

KENALI PRODUK SHAKLEE >> sains Shaklee

Semakin ramai yang memilih Shaklee sebagai produk makanan tambahan seisi keluarga. Bila anis cerita pasal Shaklee ni panjang betul ceritanya...kering tekak tau cerita pasal produk Shaklee nie....ada yang kenal Shaklee sebab nak kurus...nak susu badan banyak...macam2 ragam manusia....
Opss...cakap orang..Anis pun sama je...

Anis makan produk Shaklee nie awal2 nye sebab mabuk masa pregnant anak ke 5...asyik lapar je...penat...nak tidur....ishhh...terukkan...tetiba pula kena kencing manis...oh...haru jadinya....

Bawah nie ada cerita tentang Shaklee..... copy paste je dari web....rajin2 lah baca yea....


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Sains Shaklee
  • Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal
  • Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.
Peneraju dalam produk kesihatan dan pemakanan sejak 1956, Shaklee terus kekal menjadi juara secara saintifik disokong oleh produk terpilih berbanding perubahan yang berisiko.

Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam penyelidikan dan pembangunan produk yang lengkap , dan percubaan-percubaan klinikal. Setiap tahun, kira-kira 83,000 ujian makmal dan ujian-ujian jaminan kualiti dilaksanakan terhadap produk nutrien dan bahan-bahan sahaja!

Produk-produk Shaklee merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian penyedlidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh kumpulan Pakar Sains Kesihatan kami. Shaklee juga merujuk kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam Institusi akademi dan perubatan.

Setiap hasil yang dikeluarkan perlu menjalani taraf kecemerlangan. Setiap produk mesti memberikan dos bahan-bahan yang tepat berdasarkan kajian klinikal. Setiap produk juga perlu dihasilkan oleh bahan-bahan yang tulen dan diformulasi untuk menghasilkan produk yang konsisten.

Shaklee menggabungkan bahan sumber alam dan aplikasi sains terbaik dan tidak menggunakan jalan pintas.